Izbrane novogradnje

Kupujete novo nepremičnino, poslovni prostor?

Kot ste lahko že iz uvodne predstavitve ugotovili, VAM kot kupcu pri nakupu večina novogradenj navedenih na naših internet straneh, NE ZARAČUNAVAMO PROVIZIJE ali kakršnihkoli STROŠKOV. Kar pomeni, da prodajamo novogradnje za isto ceno kot sami prodajalci-investitorji, saj služimo kot most pri podaji njihovih informacij do vas, kot končnega kupca.
Vse ostale hiše in zemljišča, ki ne spadajo v razred novogradenj iz zgornjega odstavka , vključno s "starejšimi hišami", pa je predvideno običajno posredniško poslovanje, ki vključuje našo provizijo.
Prednost je vsekakor v tem, da na enem mestu, dobite najširši pregled hiš in zemljišč na različnih lokacijah, pri katerih vam lahko pri izbiri tudi svetujemo.
Obenem pa nudimo pri samem nakupu novogradenj tudi dodatne storitve, za vse tiste, ki pa želijo, da Mreža nepremičnin, Real Biro d.o.o. uredi popolnoma pravilen prenos lastništva, do vpisa v zemljiško knjigo.
V kolikor imate tudi sami nepremičnino, vam lahko tudi ponudimo največ v tem trenutku, pri prodaji vaše "stare" nepremičnine. Namreč smo specializirani, za posredovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin.
Pri tem pa poskušamo upoštevati želje naročnika, da uskladimo nakup novogradnje, ki so začeli pri nas, ter njihovo prodajo. Pomembno je seveda, da uskladimo plačilne pogoje, ter vse ostale dejavnike z vašim bodočim kupcem.
Nudimo vam tudi veliko drugih nepremičnin na naših straneh mreza.com ali na naslovu Cesta 24. junija 23, Ljubljana.

Nekaj dodatnih naših storitev za tiste, ki želijo nekaj več:

  • izdelava vseh vrst pogodb, ter pravna podpora za popolni prenos lastništva (ara, kupoprodajna pogodba, vpis v Z. knjigo)
  • zagotovite si cenejšo, kvalitetno in hitrejšo pot do vašega cilja pri nakupu stanovanja, seveda tudi pri prodaji vaše nepremičnine.
  • brezplačno oglaševanje v vseh aktualnih časopisih, ter na naših straneh www.hise.info , pri prodaji vaše nepremičnine, preko Mreže nepremičnin, Cesta 24. junija 23, Ljubljana.
  • strokovno posredovanje pri prodaji nakupu, oddaji, najemu ali menjavi nepremičnin
  • cenitve preko sodno zapriseženega cenilca,
  • svetovanje pri prometu z nepremičninami

Da je pot sklenjenega kroga med kupcem in prodajalcem-investitorjem enostavnejša vam MREŽA nepremičnin stoji ob strani do konca.